Min søster har været/boet i U.S.A mange gange. Og der fik hun disse ''Cocktail buns'', som er et wienerbrød som kineserne opfandt. Derfor har jeg fået en ordre til at lave nogle, da hun er hjemme igen :) Det gjorde jeg så. Her er resultatet, samt opskrift.
Ingredienser:
½ pk. Gær.
0,6 dl Lunkent vand.
1tsk. sukker. 1 1/4 dl Mælk.
115g. Smeltet smør.
2 æg.
550-600g. Mel.
75g. Sukker.
1 tsk. Salt.
Sesamfrø.
Fyld:
165g. Kokosmel.
5 spsk. Smeltet smør.
5 spsk. Honning.
1 æggeblomme.
Fremgangsmåde:
Bland gær med vand. Rør 1 tsk. sukker i og lad stå i 10 min.
Bland mel, sukker & salt sammen. Tilsæt mælk, smeltet smør, æg & gærblandningen, og rør godt sammen. Ælt dejen glat og elastisk. Lad den hæve under fugtigt klæde i 1 time.
Lav fyldet imens ved at blande kokosmel, smeltet smør, honning & æggeblommer godt sammen. Når dejen har hævet deles den i to og de rulles ud til ca. 42x10. De skæres ud i 6 stykker (12 ialt.) Herefter flader du hvert stykke lidt mere ud og lægger fyld på midten. Rul dem herefter sammen og buk siderne ind under. Læg dem på en bageplade og hæv i yderligere 20 min. Pensl med æg og drys med lidt sesamfrø. Bag ved 190C. i cirka. 12 min. til de er gyldne
Ingen kommentarer:
Send en kommentar