Sikke et trist vejr det er i dag. Lige sådan et vejr hvor man kan sidde og hygge hjemme, og spise lune pølsehorn.
(16stk.)
Ingredienser:
25g. Gær.
½ dl Vand.
1 dl Cremefraice.
350g Mel.
½ tsk. Groft salt.
50 g. Smør.
1 Æg.
16 Små pølser/ 8 store. ( Jeg bruger altid små kyllingepølser, som stortset kan fås i alle supermarkeder).
Fremgangsmåde:
Gæren opløses i vandet, hvorefter cremefraicen & salten blandes i. 300 g. mel kommes i en separat skål, og smørret smuldres i. Tilsæt gærvandet og æg, og rør sammen. Ælt derefter det resten af melet i, til dejen har en smidig konsistens.
Dejen stilles til hævning i 30min. Del dejen i 4 lige store stykker. Rul dem ud til en cirkel og skær hver cirkel ud i 4 mindre stykker. Læg en pølse på hver og rul dejen rundt om.
Læg dem på en bageplade og bag dem ved 200C. i ca. 15min.
;)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar