(4pers).
Ingredienser:
200g. Bulgur.
| I denne salat, er der kun persille i, da jeg ikke lige havde koriander & mynte, den dag. |
2 Peberfrugter (røde).
2 spsk. Olivenolie.
2 fed Hvidløg.
1 Agurk.
5 spsk. hk. Koriander.
8 spsk. hk. Persille.
evt. lidt hakket mynte.
Salt & Peber.
Fremgangsmåde:
Kog vandet og hæld det over bulguren. Lad den trække i ½ time. under låg, dryp godt af i en sigte efterfølgende. Skær peberfrugterne i tern på cirka 1x1cm. og steg dem i olie ved middelvarme, i ca. 7-8min. Hak hvidløget fint og kom det ved peberfrugterne det sidste halve minut.
Flæk agurken på langs og udkern, skær den herefter i små tern på ½x½cm.
Bland Bulguren med grøntsagerne/krydderurterne, og vend herefter dressingen i. Smag til med salt & peber.
*Du finder opskriften på dressingen, under Dressing i kategorier.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar