Ingredienser:
10 blade Husblas.
6 Æg. (past.)
2 dl Sukker.
150g. Mørk Chokolade.
2 dl Stærk kaffe. (Ikke for varm).
10 dl Fløde.
Fremgangsmåde:
Læg husblas i blød, i koldt vand. Pisk æg & sukker, hvidt og luftigt.
Smelt chokoladen over vandbad. Pisk fløden til skum og vend det i chokoladen, lidt af gangen.
Vrid vandet fra husblas og læg det i kaffen. Rør rundt til det er smeltet, og vend det herefter i flødskummet. Fordel moussen på kagen, og sæt herefter på køl, til den har sat sig.
Find opskriften på mine lækre lyse lagkagebunde, under kategorien ''Kager'' :)
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
SvarSletKan man bruge hvid chokolade istedet for mørk?
SvarSletKan man bruge hvid chokolade istedet for mørk?
SvarSlet