Adsense

mandag den 21. oktober 2013

Mokkamousse

Denne Mokkamousse er lækker og luftig. Opskriften egner sig til en lagkage på en dia. af 25cm., der bliver til 2 rigtig gode lag. Hvis man vil servere den som en dessert i glas, skal der mindre husblas i.

Ingredienser:
10 blade Husblas.
6 Æg. (past.)
2 dl Sukker.
150g. Mørk Chokolade.
2 dl Stærk kaffe. (Ikke for varm).
10 dl Fløde.


Fremgangsmåde:
Læg husblas i blød, i koldt vand. Pisk æg & sukker, hvidt og luftigt.
Smelt chokoladen over vandbad. Pisk fløden til skum og vend det i chokoladen, lidt af gangen.
Vrid vandet fra husblas og læg det i kaffen. Rør rundt til det er smeltet, og vend det herefter i flødskummet. Fordel moussen på kagen, og sæt herefter på køl, til den har sat sig.

Find opskriften på mine lækre lyse lagkagebunde, under kategorien ''Kager'' :)




3 kommentarer:

  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  2. Kan man bruge hvid chokolade istedet for mørk?

    SvarSlet
  3. Kan man bruge hvid chokolade istedet for mørk?

    SvarSlet