Adsense

mandag den 9. september 2013

Pitabrød

Jeg kan rigtig godt lide pitabrød. Specielt fordi at man kan variere fyldet på virkelig mange måder. Så her kommer en simpel og skøn opskrift på selve pitabrødene. (Hvis man har en køkkenmaskine er det nemmest at lade dejen ælte i den).

(6stk.)
Ingredienser:25g. Gær.
2½ dl. lunkent vand.

5 dl. Italiensk mel type 00 / kæmpedurummel.
1 tsk. Salt.


Fremgangsmåde:
Opløs gæren i vandet, og kom det i melet lidt af gangen sammen med saltet.
Ælt dejen i 10 min. og lad herefter dejen stå til hævning i 2 timer.
Del dejen i 6 lige store stykker, og rul dem ud så de cirka er 1 cm. tykke. Lad dem efterhæve på bradepanden i 30min.
Og bag dem i en forvarmet ovn på 250C. i 4-5 min. ( Til de er gyldne).


Ingen kommentarer:

Send en kommentar