Adsense

lørdag den 14. september 2013

Daimkage

Da min søster har fødselsdag ville jeg bage en kage til hende, så derfor ville jeg prøve at lave en Daimkage, da jeg havde en masse daim tilbage fra mit Bryllup.
Og det lykkedes! Bliver så glad når man eksperimentere og så resultatet bliver godt.
Kan både laves som kage eller muffins.

Ingredienser:
3 Æg.
225g. Sukker.
1½ tsk Vaniljesukker.
1 ½ dl. Neutral olie.
1 tsk. Mandelessens.
2 stk. Daim single (56g.)
195g. Mel.
2 tsk. Bagepulver.
1 ½ spsk. Mælk.


Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 180C.
Pisk æg, sukker & vaniljesukker luftigt. Pisk derefter olie & mandelessens i. Hak Daimen og tilsæt det sammen med mel, bagepulver & Mælk. Bland godt og hæld derefter dejen op i en lille bradepande eller muffinsforme. Bag kagen/muffins i 25-30min. eller til den er gylden og der ikke hænger noget ved, når man stikker en strikkepind i.

Tip! Du kan evt. lave en sirupsfrosting til, for lidt mere karamelsmag ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar