En skøn salat som man stort set kan spise til alt. Det er i hvert fald blevet en af favoritterne herhjemme.(4pers.)
Ingredienser:
1,2kg. Gulerødder.
2spsk. Olivenolie.
2 hk. fed hvidløg.
½tsk. cayennepeber.
saft fra ½ citron.
100g. Græske kalamata oliven. (Dem som ligger i olie er bedst).
50g. Fetaost.
½ tsk. salt.
Frisk persille.
Fremgangsmåde:
Skræl gulerødderne og skær dem i stave. Læg dem på en bradepande med bagepapir og vend dem med olie, hvidløg & cayennepeber. Bag dem ved 200C. varmluft. i 20min, til de er gyldne og møre (må gerne have bid). Vend oliven, salt & citronsaft i gulerødderne.
Smuldr fetaosten over gulerødderne inden serveringen og pynt med masser af hakket persille.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar